Nebílovské divadelní léto 2023

Program:

28. 8. 2023 od 19:00 hodin

Marc-Gilbert Sauvajon "Třináct u stolu"

hrají: Simona Stašová, Miroslav Etzler, Simona Postlerová, Oto Rošetzký, Čestmír Gebouský a další

Francouzská situační komedie. Manželé Madeleine a Antoine Villardierovi ve svém domě chystají slavnostní večeři pro vybranou společnost. Madeleine je pověrčivá a zoufale se snaží zabránit hrozícímu počtu třinácti hostů u stolu. Pokaždé když se zdá, že je zasedací pořádek konečně vyřešen k její spokojenosti, nastanu komické situace vyplývající ze vztahů všech pozvaných hostů. Komedie třináct u stolu slavila úspěchy v Paříži, v Římě, i po celé Evropě a dočkala se i filmového zpracování.

 

29. 8. 2023 od 19:00 hodin

Eric Assous " Můj nejlepší kamarád"

hrají: Aleš Háma, Nela Boudová, Tereza Kostková, Michaela Sejnová, Petr Motloch

Bernard a Phillippe jsou nejlepší přátelé, a přece tolik rozdílní. Bernard pracuje na skvělém postu v rodinném podniku své ženy Nelly, zároveň doplácí na svou vášeň sukničkáře. Svou milenku dokonce přivede do jiného stavu. Kdyby se o tom dozvěděla jeho manželka, přišel by o všechno. Proto požádá o pomoc svého kamaráda Phillipea, dobráka od kosti, který žije spořádaně se svou přítelkyní Alicí a nemá peněz nazbyt. 

 

30. 8. 2023 od 19:00 hodin

Laurent Baffie "TIK TIK"

hrají: Tereza Kostková, Kristýna Frejová, Josef Polášek, Míra Nosek, Václav Knop. Šárka Kubíková

Bláznivá komedie o šesti lidech s různými "tiky", kteří jsou nuceni strávit nějaký čas společně v čekárně u psychiatra. Starší vydavatel chrlí v nevhodnou dobu sprostá slova, taxikář vše přeměňuje v čísla, žena si stále ze strachu před bakteriemi myje ruce, druhá kontroluje kabelku a žije ve stresu, že zapomněla vypnout plyn, zamknout byt nebo mladý muž, který nesmí stoupnout na čáru.

 

1. 9. 2023 od 19:00 hodin

Ray Cooney "Prachy"

hrají: Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová, Richard Trsťan, Michal Novotný, Jiří Štrébl, Sabina Laurinová/Andrea Hofmanová, Pavel Kikinčuk

Jean připravuje večeři na oslavu narozenin svého manžela, mírného účetního Henryho. Každou chvíli mají přijít hosté, ale oslavenec má zpoždění. Když konečně přijde, Jean ho nepoznává - Henry chce okamžitě emigrovat do Barcelony! Má k tomu ovšem pádný důvod: v metru sebral cizí kufřík nacpaný bankovkami v hodnotě tři čtvrtě milionu liber. 

 

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji na portále Plzeňská vstupenka:

https://www.plzenskavstupenka.cz/cs/vysledky-vyhledavani#query=neb%C3%ADlovy&sortSelected=%7B%22_score%22%3A%22desc%22%7D

Prodej vstupenek je možný i v pokladně zámku. Zde lze platiti pouze hotově.