Jezdecká škola POD TVRZÍ

Malá rodinná stáj s 8 koňmi, která se nachází v okrese Plzeň - jih, v malebné vísce Netunice. Provozuje jezdeckou školu pro děti od 6 let, kurzy pro začátečníky i pokročilé jezdce.

Související památky

Říká se, že nejkrásnější pohled na svět je z koňského sedla. Ti, kteří na koních jezdí, vám to jistě potvrdí a ti ostatní by to měli přinejmenším vyzkoušet. Pro někoho může být jízda na koni sportem, pro jiného odpočinkem či odreagováním. Jisté je však jedno, jízda na koni se stává stále více oblíbenější a je o ni stále větší zájem.

Jezdecká škola POD TVRZÍ je malou rodinnou stájí s 8 koňmi, která se nachází v okrese Plzeň - jih, v malebné vísce Netunice. V areálu školy naleznete stáje, halu, výběh pro koně a kolbiště. Dominantou je ovšem tvrz, která pochází ze 16. století. Čas strávený v jezdecké škole POD TVRZÍ není jen o tom, že přijdete, sednete na připraveného koně, zajezdíte si a odejdete. Škola nabízí mnohem více. Naučí vás nejen na koni jezdit, ale i jak se o koně starat. V rámci kurzů budete probírat teorii, kterou si vždy ověříte v praxi. Pokud totiž budete koníka znát i z jiné stránky než jen zpod sedla, jízdu si na něm užijete daleko více a navzájem si spolu vybudujete přátelský vztah. Budete se těšit vy na „svého“ koníka, ale i koník na vás.